Om oss

Hvem er vi?

Vi er en aktiv gjeng som etter utallige turer hadde lyst å dele de flotte opplevelsene våre. Så sånn gikk det til at Eilef, Jonas og Kjetil startet Coastal Adventures AS. 

 

Coastal Adventures ble stiftet i 2018. Vi har 11 sertifiserte coasteering guider, og samarbeider med Mountain Water Experience i England om å tilpasse coasteering til norske forhold. 


Coastal Adventures er lokalisert midt i  MAGMA UNESCO Global Geopark  og tilbyr spennende aktiviteter i et unikt landskap.

Coastal Adventures er medlem av National Coasteering Charter (NCC) i Storbritannia, og arbeider aktivt for å gi våre gjester en god og sikker opplevelse. Vi setter krav til at våre guider er utdannet i henhold til NCC sine retningslinjer, og vi øver jevnlig på både sikkerhetsprosedyrer og god kundebehandling.

Bli gjerne kjent med både våre eiere og alle våre entusiastiske guider - sjekk menyen.

Bli kjent med oss!

De 3 eierne er noen skruer, men veldig foretaksomme, ivrige og hyggelige. 

JONAS HOVLAND


Først ute er vår daglige leder, Jonas Hovland. 
Jonas er en altmuligmann. Han er blant annet arbeidsdykker, paramedic på sykebil, pilot både i eget fly - og for drona si, spillemann (gitar og stemme) på utallige arrangementer, revyskuespiller og han har blant annet beredskapsledelse som utdanning. Og aller viktigst: Han er mannen til Hege og far til to flotte barn som elsker sin knallsprøe far.

Jonas elsker å jobbe for dykkefirmaet sitt, Subdco Marine Services AS (https://www.facebook.com/subdco/). Han tenker at synergien mellom Subdco og Coastal Adventures er midt i blinken.
"Vi tar med samme sikkerhetstenkingen inn i Coastal, med blant annet HMS, evakueringsrutiner og vedlikehold. Vi kan benytte Subdco sine båter på tur, vi har allerede plass og tørkerom for utstyr, samt av vi kan bruke ledige stunder i dykkefirmaet for å vedlikeholde av utstyr. Min jobb som daglig leder er først og fremst og bygge kvalitetsystemet i Coastal Adventures. Deretter koordinere jobben til salg/marked samt holde styr på guidekorpset. Går firmaet etter planen, så ansetter vi en ny daglig leder i 2020."

Jonas er langt fra alene om Coastal Adventures. Firmaet er startet sammen med venner. "Vi reiser stadig på tur, og finner på aktiviteter hele tiden likevel... hvorfor bare ikke gjøre noe mer utav det - og spre glede og moro".

Motto: "Hvert sekund av livet skal fylles!"

EILEF TJØLSEN


Møt Eilef Tjølsen - et teknisk geni, og vår "posterboy". Han har en spesiell evne til å finne utav alt som er teknisk. Enten det er elektronikk, eller en pumpe som har gått i stå. Veldig greit hvis båten vår skulle streike, eller om bilen skulle få influensa. Og Eilef gjør ting skikkelig! Helst med en liten forbedring i forhold til det fabrikken leverte. Så vi er veldig spent på hva han kan få til med alle de tre barna sine i så henseende. Ifølge Eilef er kona Ingrid allerede perfekt, og trenger ingen forbedringer <3
Eilef er en av 3 eiere av Coastal Adventures. Ikke bare vil han ha kontroll på utstyret, han er også et skikkelig muntrasjonsråd. Sist vi så Eilef sint var nok på slutten av 90-tallet, så det blir lite depping her i gården.
Vi gleder oss til å vise frem både selskapet og Eilef for et større publikum. 
Motto: «Me sko ikje gjort den litt bære?»


KJETIL BENTSEN


Møt Kjetil Bentsen. En pådriver for gode initiativ, og vår visjonær.

Kjetil er en mann med store gode ideer, og ikke minst evnen til å gjennomføre! Kjetil er for flest kanskje kjent som «Trollpikkens far», men er involvert i flere spennende prosjekter som f.eks. Dalane Kyststi. Han har lang bred erfaring fra yrkeslivet, og er en ettertraktet mann innen alt fra salgs- til forretningsstrategi.

Kjetil er lokalpatriot, med et spesielt engasjement for dalanenaturen. Han har gjennom årene introdusert spennende plasser og turer for mange.

Som ivrig fotograf og med øye for vakre bilder har Kjetil gitt ut boken «Vakre Dalane» med motiver fra dalanenaturen.

Smittende humør sammen med kreative ideer gjør Kjetil til en naturlig konseptutvikler hos oss.

Kjetil elsker eventyr, og har gjennom årene tatt med sine fantastiske barn, Tommy og Annika på reiser for livet. Hans sprudlende kone Eva besitter også eventyrlysten, og elsker tanken på store åpne stepper på hesteryggen.

Motto: «Det gjør me, klart me ska gjør det»

TA KONTAKT PÅ 

booking@coastaladventures.no

tlf:  +47 99020930 eller +47 93000830

Storgaten 7, 4371 Egersund